Hvem er Julie Suhr

Personlig erfaring og glæde er drivkraften bag min udvikling og mit ønske om dit bedste. Jeg har gennem hele mit liv fundet glæde ved fysisk aktivitet, i form af diverse sportsgrene og interesse for at leve et fuldt og sundt liv.

Jeg er en person, som ser glasset som værende halvt fyldt, og tager nye udfordringer med rejst pande og med en positiv tilgang.

Mit liv har, som alle andre, været præget af op og nedture, men træning har altid været et konstant højdepunkt i min hverdag. Den glæde jeg har fundet, og stadig finder, i min træning er drivkraften bag min brændende ønske for at være en god personlig træner.

 

Jeg fandt igennem min første egen personlige træner ud af, at en hjælpende hånd er til for at bruges. Så selvom man til tider kan føle at man svømmer mod strømmen og oven i købet har en bagage med, så skal man altid gribe fat hvor man kan fremfor at stoppe.

Jeg har fyldt min bagage med egne erfaringer, men også søgt inspiration ved brug af mine egne og andre personlige trænere. Personlig træning er for mig ikke bare fyldt af velvære, det er også et sted hvor man opbygger gode sunde vaner i hverdagen.

Mine erfaring giver mig en god ballast, som gør mig en bedre vejleder, og en bedre rådgiver i din lyst til at få et sundt liv.